27 september 2014
11:00

IK Fyris

Referat: Tärnsjö IF - IK Fyris

Bortamatch ända ute i Tärnsjö idag på förmiddagen. Soligt och fint väder och 11 taggade spelare, 2 ledare och en glad samling föräldrar som åkte med. Alan gjorde matchdebut och gjorde en kanoninsats som mittback och målvaktsjobbet sköttes av Roger och Hasan (en halvlek var) och de klarade uppgiften strålande med bara ett mål insläppt var. Fyris gjorde en stabil insats och efter en jämn första halvlek där vi inte riktigt fick igång vårt djupleds- och kantspel, men ändå hade 1-1, så lossnade det en bit in i andra halvlek. Då började vi låta bollen "jobba", genom att spela med snabba djupledsbollar och spela in bollen i straffområdet från kanterna, vilket ledde till att vi kunde gå från underläge 1-2 till seger med 5-2.

En toppeninsats av alla i ett läge där matchen stod och vägde. Ta med er den positiva känslan till nästa match - om hela laget höjer sig samtidigt så kan vi vända en match från förlust till seger.

Nu vilar vi, tränar duktigt i veckan som kommer och laddar om till serieavslutningen nästa helg mot Bälinge!